Eladó Téglalakás, Szombathely

#169800011

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

18 millió Ft

Szombathely KISZ-lakótelep , Kőrösi Csoma Sándor u.
Alapterület:
54 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Felújított
Konvektor
Utcára
Részben bútorozott
Délnyugat
Összkomfort
AA+
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Megnyerő téglalakás Szombathelyen eladó vagy vidéki házra cserélhető

Optimális méretű és elrendezésű, otthonos lakás Szombathely egyik legparkosabb és emberléptékű környezetében a KISZ lakótelep / Százhold városrészen kerül értékesítésre vagy ingatlan cserére, értékegyeztetéssel.

A tégla falazatú lakás 2 egymásból is nyíló szobával, – ez előny kisgyermekeseknek! - és az egyikből leválasztott étkezővel rendelkezik, ami javítja az életkomfortot és bővíti a funkcionalitást; - legyen szó gyermekekkel együttélésről, életet kezdő fiatal párról vagy egyedülállóról.

Az egyik szobából a lakás erkélyére léphetünk, a zöld lombkoronák mellé, ami a lakásban élők kertje, kávézója, napozója, vagy éppen a szárítója.

Nagyon hasznos és a lakás raktára, a 2 db, 3 négyzetméteres száraz, pincében található és zárható tároló, ahol kerékpárokat is biztonságban tudhatnak.

A lakás rendezett, tiszta és barátságos lépcsőházban, a társasház első emeletén található, körülötte - alatta, felette, mellette - lakással. 

Tájolása a legnaposabb; a szobák délre, a fürdő, konyha nyugatra napoznak.

Környezete zöld és parkos, átmenet a családi házas és a magas házas lakótelepi miliő között. Közvetlen a ház mellett bölcsőde, gyermekorvosi rendelő található, 100 méterre óvoda és buszmegálló, de 200 méteren belül van általános iskola és szupermarket is, így a szociális infrastruktúra kiváló, főleg kisgyermeket nevelőknek vagy idősebbeknek.

A ház előtt mindig van parkolóhely. Közbiztonsága és tisztasága az itt élők igényessége miatt kimondottan jó.

A ház teljes körű felújítása az elmúlt esztendőkben megtörtént; így vastag hőszigetelést, szép színezést kapott, a termofor kémények felújítottak, a gázfelülvizsgálat megtörtént, a nyílászáró ablakokat (1 kivételével) műanyag hőszigeteltre cserélték. A lakásban is történt felújítás; így építették ki az étkező részt, szép fürdőszobát alakítottak ki és a konyha, benne a mosó funkcióval is megújult, és a külön lévő WC-nek is cserélték a hidegburkolatát. Természetesen a frissítő festés, az új tulajdonos színízlésének megfelelően elvégezhető.

A fűtése „hagyományos” gázkonvektoros, ami a fal és az ablak hőszigetelése miatt minimális, igaz cserébe most a házfelújítás / szigetelés költsége miatt a közös költség még magasabb egy ideig, ami után a rezsi rendkívül alacsony lesz; tekintsünk erre úgy, hogy amit a fűtésen most megspórolnak a lakók, azt a felújításra fordítják.

A lakás ára 17.955.000,- forint és kizárólag az Európa Otthon szakértője érétkesíti.

Az eladás oka és célja, hogy a tulajdonosok Vas megyében, vidéki házat szeretnének vásárolni, vagy éppen ezt a lakást cserélnék el értékegyeztetéssel. Ingatlan csere esetén az ingatlanérték és az esetleges különbség egyeztetendő; illetve a lakás csereértéke 21.000.000 forint.

Preferált településeink a következők, de más településről is elfogadunk ingatlancsere ajánlatot Vas megyében:

Balogunyom, Bucsu, Cák, Gencsapáti, Gyöngyösfalu, Kőszeg, Kőszegdoroszló, Lukácsháza, Sé, Söpte, Táplánszentkereszt, Torony, Velem, Vép.

Helyiség Méret (m2)
Szoba 13
Szoba 14
Étkező 8
Konyha 8
Fürdőszoba 4
WC 1
Erkély 6
Pince 3
Pince 3

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Irodaház