Eladó Téglalakás, Szombathely

#169800018

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

22.95 millió Ft

Szombathely Derkovits-lakótelep , Szürcsapó
Alapterület:
44 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
8. Emelet
Átlagos
Konvektor
Félpanoráma
Kelet
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Szabadság Fészke ELADÓ

Szabadság Fészke ELADÓ

 

Reggel, gőzölgő kávéval a kezedben a napkeltébe bámulni, ámulni a messzeségbe a korlátlan tekinteteddel belső erővel feltöltő élmény minden nap.

Ez a madárperspektíva gondolkodásra serkent és egyszerre nyugtat meg. Fizikailag és mentálisan felülemelkedhetsz a városon, a problémákon és itt teljesen kikapcsolhatsz. Igazi fészekélményt ad a pozitívan kirívó minősége az otthonnak és kiragadja a szürke környezetből, védi, pihenteti, őrzi a lakóit.

 

Nézzék az európai minőségű felújításokat a lakásban, amiket tényleg euró ezrekben mértek és fizettek! Ezzel az igényességgel álmodták meg a gazdái ezt a minőségi apartmant, ami most keresi az ugyanilyen igényes és szerencsés új lakóját.

Prémium minőségű konyha és beépített szekrény, minőségi fürdő dupla óriástusolóval, megújult mellékhelyiség, új ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval, masszív biztonsági ajtó, felújított elektromos és vízrendszer, hidegburkolatok, a legjobb minőségben beépítve várja az új gazdát, hogy őt kényeztesse tovább.

 

Nagy SZOBA + nappali/étkező (ami régen félszoba volt, és ami belső nyílászáróval most is azzá lehet) + konyha + fürdő + WC + közlekedő, 44 négyzetméteren. Természetesen tégla a lakás, természetesen takarékos gázkonvektorokkal, a 8. emeleten (nem zárószinten), keleti tájolással és két (!) lifttel, minden elvárást teljesít maradéktalanul, Szombathelyen a Szűrcsapó utcában.

A helyiségprogram szuper; - ahogyan az alaprajzon is látható, a lakás körbejárható és arra mindig, most is felhívjuk a figyelmet, hogy ez a térrendezés, térszervezés újfent hozzájárul a minőségérzethez, növeli az ott élők elégedettségét. Gondoljanak csak egy kisgyermekre, aki körbe-körbe szaladgálhat a lakásban…

 

A Szabadság Fészkét egyedülállónak vagy párnak még kisgyermekkel is melegszívvel ajánljuk!

Az Európa Otthonnál a legtöbbször kizárólagos, exkluzív ingatlanajánlatokat talál, mint amilyen ez a ritka minőségű, európai otthon is.

 

Keressen bizalommal és főleg gyorsan, mert úgy érezzük, hogy hamar egymásra fog találni az új lakó és az otthona, talán éppen Ön…

Helyiség Méret (m2)
Szoba 22.7
Szoba 8.14
Konyha
Fürdőszoba 1.72
WC 0.82
Közlekedő

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Szórakozóhely
Családi ház
Nyaraló
Irodaház
Rezidencia
Bemutatóterem