Eladó Családi ház, Szombathely

#169800009

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

42.95 millió Ft

Szombathely KRESZ park övezete , Szent Flórián
Alapterület:
99 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
324 m2
Átlagos
Klímás hűtés-fűtés
Utcára
Nyugat
Oldalkert
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Hangulatos és okos otthon, a KRESZ park közelében eladó

Szombathely belvárosának közelében, nagyon kedvelt környék a KRESZ park és annak övezete. Okos otthonkeresőknek ideális, kevés kompromisszumot igénylő, bőséges tereket és karakteres hangulatot nyújtó társasházrészünk valódi életteret kínál; most gyermekes családnak, de egyedülállóknak vagy üzlet(emberek)nek szintén remek lehet. Az itt élő gyerekek imádják, mert van tágas terük és vackuk, melegük, dolgaiknak, sőt még tanulásuknak is korrekt helye. Bicajjal járnak iskolába, moziba és minden, még a Fő tér, a városközpont is csak egy kellemes séta.

A 99 négyzetméter lakótérben, a családi élet középpontja a dizájnos nappali, amerikai konyhával. Ebből leválasztható egy fél szoba, ahogy az régen volt, így adott a 2,5 szobára bővítés.

A középső nagyszoba a meleget télen magából ontó cserépkályhájával a gyermekek világát rejti.

A magával ragadó, stílusosan elegáns félköríves főszoba, márványos kandallóval, professzionális infraszaunával a felnőttek otthona. Persze, mindkét szoba egymásból és külön is megközelíthető, körbejárható!

A fürdő mérete szintén nem hétköznapi, szinte elveszik benne a kétszemélyes sarokkád és a modern tusoló kabin. A wc külön található.

Fontos még az üvegesen zárt veranda, mert tavasszal és ősszel a függőágyban itt lehet a legjobban napozni.

Ugyanígy nagy érték az 59 négyzetméteres száraz pince, ami raktározásra, barkácsolásra bőséges helyet ad.

Valamint, a 324 négyzetméteres, bekerített udvar, amit könnyű rendben tartani és két autó beállását, kutyusok tartását teszi lehetővé.

A társasház összkomfortos. Víz, gáz, villany (+éjszakai áram és kedvezményes „H” tarifa), csatorna, Internet adott. Fűtésén nem fog ki az áramszolgáltató, sem az orosz gáz szállító. Mert van gázkonvektor, cserépkályha, látvány kandalló és három nagyteljesítményű, hőszivattyú elvén működő hűtő és fűtő, professzionális klíma, amik programozhatók, Interneten bárhonnan távirányíthatók és a kedvezményes „H” tarifának hála, nagyon olcsón fűtenek, sőt ionizációval úgy tisztítják a levegőt, hogy a gyermek laringitiszét, kruppját, - amit előtte kórházba kezeltek! - teljesen megszüntette.

A nyílászárók cseréje részben már megtörtént, illetve részben folyamatba van. Eddig a bélelt redőnytokok és a cserélt ablaküvegek szigeteltek, így a környék zaja sem zavaró, amire mindig rácsodálkoznak a látogatók; persze ezt így olvasva, nem hiszi, csak ha eljön és megnézi.

 

A végén az igazán fontos, jóhír: ez az okos otthon kézpénzt termel, nem is annyira keveset, amit hitel törlesztésre, karbantartásra, fűtési költségre, vagy a bankba gyűjthet.

Helyiség Méret (m2)
Szoba 28.02
Szoba 23.8
Amerikai konyhás nappali 21.62
Fürdőszoba 11.16
WC 1.24
Loggia 8.84
Pince 59.26

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Irodaház