Kiadó Téglalakás, Budapest, X. kerület

#169800012

Kiadó Téglalakás

390 €
( 153 999 Ft )

Budapest, X. kerület
Alapterület:
43 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Gázbeton, YTONG
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
Nincs
Átlagos
Távfűtés
Parkra néző
Bútorozott
Kelet
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Szomszédok közt a Halom közben, a X. kerület szívében

10. kerület központjában, közel a Szent László térhez kiadó 43 nm-es lakásom. A környék közlekedése nagyon jó, mind az M2 Ecseri út, mind az M3 Örs vezér tere 10-10 percnyi villamosútra van (3-as és 62-es villamos), a Blaha 25 perc alatt elérhető szintén villamossal (28-as). Ezen kívül 7 perc gyalogútra van Kőbánya alsó vasútállomás, amivel 12 perc alatt a Nyugati Pályaudvaron lehet lenni, illetve Kőbánya felső vasútállomás is a közelben van, onnan a Keleti Pályaudvar érhető el 5 perc alatt. A 109-es busz, valamint egy éjszakai járat is megáll nagyon közel a házhoz.

 

A lakás egy 4 emeletes házban a 3. emeleten helyezkedik el, lift nélkül, beosztása előtér, konyha, spájz, fürdő + WC, hálószoba és nappali, összesen 43 nm-en. Nemrég cseréltettem ablakokat jó minőségű nyílászárókra, ezek után ki is festettük. Minden bútorral és szükséges felszereléssel (mosógép, sütő, gázos tűzhely, szélessávú szupergyors internet) rendelkezik. Egyébként keleti fekvésű, parkra néz, világos, csendes, a környéken rendes emberek laknak. A ház anyagi helyzete rendezett, nemrég kapott egy külső szigetelést, valamint a lépcsőházban nyílászárókat is cseréltek. 

 

A közelben minden van, amire csak szükség lehet: boltok, üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, bank, posta, edzőterem, templom, ATV, park, kávézó, cukrászda, éttermek, pékség, benzinkút, stb.

 

Havi albérleti díj: 140.000 Ft, vagy 390 EUR, + rezsi (kb. 40.000 HUF mindennel együtt, a téli hónapokban). 2 havi kauciót kérek beköltözéskor letenni. Dohányzás, kisállat tartás kizáró tényező. Ideális pároknak vagy egyedülállóknak.

Helyiség Méret (m2)
Szoba 21.2
Félszoba (kisszoba) 6.5
Konyha 5.5
Fürdőszoba 3.3
Előszoba 4
Pince 2.5

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Szórakozóhely
Családi ház
Irodaház
Rezidencia
Bemutatóterem
Nyaraló